Кошница

Gaspari Nutrition BCAA 6000 4:1:1180 tabs.

Gaspari Nutrition BCAA 6000 4:1:1180 tabs.
Разпродаден
Gaspari Nutrition BCAA 6000 4:1:1180 tabs.
42.00лв.
без ДДС: 42.00лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!  • ·         Стимулира и подпомага мускулният растеж
  • ·         Подобрява издържливостта
  • ·         Ускорява възстановяването
  • ·         Предпазва мускулната тъкан
  • ·         Увеличава силата и енергията
  • ·         Подпомага загубата на телесни мазнини


Gaspari Nutrition BCAA 6000 4:1:1 е аминокиселинна хранителна добавка, която насърчава растежа на чиста мускулна маса, подобрява изгарянето на излишните телесни мазнини и повишава мускулната енергия по време на високоинтензивни тренировки.


BCAA 6000 на Gaspari са със завишено количество левцин в съотношение 4:1:1 от висококачествени амино киселини с разклонена верига, формула, която предоставя клинично препоръчаните и ефективни количества от тези хранителни вещества с всяка доза.


Верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) левцин, валин и изолевцин, които насърчават изгарянето на излишните телесни мазнини, повишават енергията по време на натоварващи тренировки и стимулират изграждането на чиста мускулна маса. Левцин намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Също така, левцин редуцира нивото на лошия холестерол, регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан.


Верижно-разклонената аминокиселина валин подобрява азотния баланс в организма, съдейства за добрата двиганелна акривност и повишава силата по време на високоинтензивни тренировки. Валин в комбинация с левцин и изолевцин подпомага възвръщането на мускулна маса при хора, които имат заболявания на черния дроб. Gaspari Nutrition BCAA 6000 4:1:1 съдържа изолевцин, който намалява времето за възстановяване, увеличава издръжливостта и подобрява обмена на кислород в организма.


Бодибилдърите и напредналите спортисти знаят от години, че BCAA подпомагат протеиновия синтез, който може да доведе до занижено време за възстановяване, увеличаване на чистата мускулна маса и подобряване на формата и издръжливостта като цяло.


Продуктът BCAA 6000 е допълнително подобрена чрез добавянето на витамини В6 и В12. Тези витамини играят важна роля в насърчаването на нормалния енергиен метаболизъм. Също така те поддържат нервната система и производството на здрави червени кръвни клетки.


Начин на употреба: Приемайте 1 доза ( 6 таблетки ) 1-2 пъти дневно. За най-добри резултати консумирайте преди и след тренировка.


Food supplements
Content                                                            180
Tablest
Serving Size                                                    
6 Tablets
Serving per pack                                            
30
Recommended daily use:                           
  1 serving


Nutrition Facts for 6 Tablets


Vitamin B6                        3 mg
Pyridoxine-5-Phosphate         
L-Leucine                         4000 mg
L-Isoleucine                     1000 mg
L-Valine                          1000 mg


Other ingredients: Stearic Acid, microcrystalline Cellulose.

Allergen Information: contains milk, shellfish and beef ingredients


 


Имате