Кошница

FITWhey ZMA 90 tabs.

FITWhey ZMA 90 tabs.
Black Friday -58 %
FITWhey ZMA 90 tabs.
  • Marka: FITWhey
  • Срок на годност: 30.06.2021
25.90лв.
10.90лв.
без ДДС: 10.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Увеличава тестостерона
✔ Възстановява тестостерона при понижени нива
✔ Подпомага изграждането на мускулна маса
✔ Повишава мускулната сила и издържливост
✔ Има мощен анти-катаболен ефект
✔ Подпомага след-тренировъчното възстановяване
✔ Подпоамга дълбокия и спокоен сън
✔ Мощен имуностимулатор

Fit Whey ZMA е формула предназначена да подобри мускулната сила, издръжливост и да ускори възстановяването на мускулната тъкан.

Fit Whey ZMA е напълно натурален комплекс от минерали (цинк и магнезии)  и витамин B6 предназначени да усилят и подобрят възможността  за градене на чиста мускулна маса, както и за увеличаване на издръжливостта. Формулата има документирано действие и множество изследвания при голям брой атлети и доказано намалява или напълно премахва мускулните крампи причинени от прегряване по време на интензивно натоварване.

Допълнителният прием на Fit Whey ZMA води до увеличаване на нивото на тестостерон с до 30%, откъдето следва по-бързо оформяне на мускулната тъкан. Освен това се наблюдава увеличаване на общата сила и капацитет на мускулите. При изчерпване на запасите от цинк се наблюдава спад в силата и издръжливостта. Магнезият следи за подържане на електролитния баланс, спомага за отделянето на повече енергия и за подобрена нервно-мускулна функция.  Витамин В6 участва в метаболизма на глюкозата, възстановява синовиалните мембрани на ставите.

Fit Whey ZMA подпомага метаболитните процеси в тялото, тъй като количествата цинк и магнезий в организма са особено важни. Въпреки предназначението си на мощен стимулатор в граденето на мускулна маса, ZMA се препоръчва като мощен имуностимулатор, подпомагащ спокойния и дълбок сън.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (2 таблетки) преди сън. За максимален ефект избягвайте храни и суплементи съдържащи високи количества калций (млечни храни).

Food Supplements

Content                            90 Tablets
Serving size                      2 Tablets
Serving per pack              45
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 2 Tablets

Magnesium 210 mg 
Zinc 15 mg 
Vitamin B6 4 mg

Ingredients:

magnesium citrate, bulking agent: microcrystalline cellulose, magnesium lactate, zinc lactate, bulking agent: starch, anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide, pyridoxine hydrochloride.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение