Кошница

FITWhey Magnesium + B6 90 tabs.

✔ Подпомага действието на имунната система
✔ Оказва благоприятно въздействие върху метаболизма на масните киселини, въглехидратите и ценните микронутриенти
✔ Отлично противодейства на стреса
✔ Подобрява функциите на нервната система
✔ Подпомага мускулните съкращения
✔ Подобрява възстановителните процеси

Fit Whey Magnesium + B6 е висококачествена хранителна добавка в таблетна форма, създадена, съобразно с повишените нужди от витамини и минерали на професионално трениращи атлети и активно спортуващи и хора.

Fit Whey Magnesium + B6 спомага за произвеждане на повече енергия в клетките, ускорява метаболитните процеси, стимулира функциите  на нервната и мускулната системи, както и подобрява мускулното възстановяване след физическо натоварване.

Магнезий: Активният начин на живот, физическото натоварване и стресовите състояния увеличават нуждите на тялото от магнезий. Една от неговите функции е нервнотрансмитерна, като участва в процесите на провеждане на нервните импулси за извършването на мускулно съкращение, както и за работата на сърдечната мускулатура. Освен това, магнезият стимулира клетъчното делене и синтеза на мускулни протеини. За спортисти е от изключително значение, защото предотвратява нежеланите мускулни крампи, отпуска мускулатурата и подобрява мускулните съкращения. И не на последно място, магнезият спомага за нормализиране на кръвното налягане и разширява кръвоносните съдове. Балансираният му прием намалява стреса, подобрява съня, спомага за доброто настроение и благосъстояние на човека.

Витамин В6: Повишава клетъчната енергия и намалява чувството на умора и заедно с магнезия участва в нормалното функциониране на нервната система. Подпомага дейността на хормоните, в това число и на анаболните хормони. Участва в метаболизирането и възстановяването на мускулен и чернодробен гликоген, както и подобрява протеиновото усвояване. Освен това подпомага и дейността на кръвната плазма, като участва в производството на еритроцити (червеникръвни телца).

Fit Whey Magnesium + B6 ще осигури вашите допълнителни нужди от магнезий и витамин В6.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (1 таблетка) 1-2 пъти дневно. Препоръчително е да се приемат с храна.

Food supplements

Content                                                         90 Tablets
Serving Size                                                  1 Tablet
Serving per pack                                           90
Recommended daily use:                              1 serving

Nutrition for 1 Tablet

Magnesium Citrate       1000 mg
including magnesium   121 mg
Vitamin B6                    5 mg

Ingredients: 

Magnesium citrate, bulking agent - microcrystalline cellulose, starch, pyridoxine hydrochloride, anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.