Кошница

FITWhey BCAA 500 gr.

FITWhey BCAA 500 gr.
-30 % Разпродаден
FITWhey BCAA 500 gr.
32.90лв.
22.90лв.
без ДДС: 22.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


Етикети: Fit Whey, BCAA
✔ БЦАА + Глутамин + Таурин
✔ Насърчава мускулният растеж
✔ Ускорява възстановителните процеси
✔ Предпазва мускулната маса от разпад
✔ Забавя появата на умора
✔ Повишава енергията и издържливостта
✔ Подпомага процесите свързани с изгаряне на телесните мазнини
✔ Регулира холестерола и кръвното налягане
✔ Оптимизира притокът на кислород


Fit Whey BCAA е аминокиселинна хранителна добавка, която насърчава растежа на чиста мускулна маса, изгарянето на телесните мазнини и повишава мускулната енергия по време на високоинтензивни тренировки.


Формулата Fit Whey BCAA е специално проектирана за спортисти и съдържа верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) левцин, валин и изолевцин, L-глутамин и таурин, които насърчават мусулният растеж и регенерацията на организма и в частност мускулната тъкан, в следствие от интензивните тренировъзни сесии.

Верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) са незаменими, коеот означава, че организмът не може сам да си ги създаде и тяхното наличие е зависимо от хранителния режим и хранителните добавки, които приемате. За разлика от другите аминокиселини, те се метаболизират директно в мускулната тъкан, което означава, че директно снабдяват мускула с енергия, като същевременно го предпазват от катаболни процеси. Освен това BCAA насърчава изгарянето на излишните телесни мазнини и увеличава аеробния капацитет.

Аминокиселината левцин редуцира нивото на лошия холестерол, регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан.

Верижно-разклонената аминокиселина валин подобрява азотния баланс в организма, съдейства за добрата двиганелна акривност и повишава силата по време на високоинтензивни тренировки.

Изолевцинът намалява времето за възстановяване, увеличава издържливостта и оптимизира притока на кислород в организма.

Fit Whey BCAA съдържа и есенциалната аминокиселина глутамин, която има ключова роля за правилнотоизпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Глутамин е съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан, подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Също така, глутамин повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане.

Глутаминът стимулира и имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии и има благоприятно действие върху стомашно-чревния тракт.

Формулата Fit Whey BCAA е подсилена и с Таурин, една от най-богатите аминокиселини в организма, която подобрява физическата активност и умствения фокус. Тауринът регулира водата и минералните соли в кръвта. Той поддържа движението на калий, магнезий и натрий през клетъчните мембрани и регулира йонния баланс между клетките. Благодарение на способността си да регулира електролити, той може да играе важна роля в превенцията на мускулните спазми. Подобно на креатина, тауринът привлича вода в мускулните клетки и действа като „уголемител” на клетките. Това от своя страна привлича допълнителни хранителни вещества за възстановяване и растеж, увеличава клетъчния обем и повишава мускулната плътност.

Начин на употреба: 

Смесете 1 доза (10гр) с желаното от вас количество вода или сок и консумирайте 1-2 пъти дневно. В тренировъчен ден приемайте 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка. В не тренировъчен ден, вземете 1 доза сутрин преди закуска.

Food supplements

Content                                   500 Grams
Serving Size                           10 Grams
Serving per pack                   50
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Information per 10 gr.     

BCAA 5000 g
L-Leucine 2500 mg                                       
L-Isoleucine 1250 mg                                          
L-Valine 1250 mg    
L-Glutamine 2000 mg
Taurin 2000 mg

Ingredients:

50% BCAA (25% l-leucine, 12.5% l-valine, 12.5% l-isoleucine), 20% l-glutamine, 20% taurine, stabilizer E414, acidity regulator: malic acid, sweetener sucralose.                                    

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на <