Кошница

FA Nutrition Creatine HCL 300 gr. unflavoured

FA Nutrition Creatine HCL 300 gr. unflavoured
Разпродаден
FA Nutrition Creatine HCL 300 gr. unflavoured
26.90лв.
без ДДС: 26.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!  • ·         Креатинът HCL значително увеличава  обема на мускулните клетки
  • ·         Увеличава силата и издръжливостта
  • ·         Подпомага натрупването на мускулна маса
  • ·         Без водна задръжка
  • ·         Без зареждаща фаза
  • ·         Увеличен капацитет на тренировката и възстановяването
  • ·         Подпомага протеинивия и гликогеновия метаболизъм
  • ·         Подпомага дейността на нервната система


FA Nutrition Creatine HCL е хранителна добавка съдържаща висококачествен креатин хидрохлорид, обогатен с таурин и витамин В6. Креатин хидрохлорид е бързо разтворим, усвоим и резистентен на киселинната среда в стомаха. Благодарение на което е много по-добре усвоим от креатин монохидрат. Някои изследвания сочат, че креатин HCL е дори по-ефективен от креатин етил естер и креатин кре алкалин и 59 пъти е по-лесно усвоеим от креатин монохидрат.

Тъй като креатин HCL е супер концентрирана формула, това ви дава възможност да го приемате без зареждаща фаза и в по-малки дози – около 3гр дневно. В сравнение с креатин монохидрат където приемът достига до близо 20гр.  Друго предимство на креатин HCL е, че не получавате водна задръжка, а това може би е едно от най-важните му качества. И още един плюс за кpeaтин xидpoxлopид е, че мoжeте дa го изпoлзвaте пpeз цялaтa гoдинa бeз циĸли.

Приемът на креатин HCL ще увеличи драстично силата, мощността и издържливостта. А приемът му след тренировка ще ускори възстановителните процеси.

Освен това FA Nutrition Creatine HCL е обогатен и с таурин. Тауринът от своя страна играе ролята на инсулинов агент, което означава, че може да усили метаболизма на глюкозата и аминокиселините. Тауринът подобно на креатина увеличава обема на клетката. Благодарение на което се подобрява транспортирането на хранителни вещества към мускулната тъкан, както и отстраняването на отпадните продукти от мускулната дейност. Освен това тауринът подпомага мускулното съкращение и предпазва от нежелани мускулни спазми.


От FA Nutrition са добавили и витамин В6, който е обвързан с множество процеси и благоприятно въздействие в човешкото тяло, особенно при силно физическо натоварване.


Начин на употреба: