Кошница

FA Nutrition Core BCAA 8:1:1 350 gr.

FA Nutrition Core BCAA 8:1:1 350 gr.
FA Nutrition Core BCAA 8:1:1 350 gr.
-36 % Разпродаден
FA Nutrition Core BCAA 8:1:1 350 gr.
FA Nutrition Core BCAA 8:1:1 350 gr.
FA Nutrition Core BCAA 8:1:1 350 gr.
44.90лв.
28.90лв.
без ДДС: 28.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Перфектно съотношение на BCAA 8:1:1
✔ Брутално бързо възстановяване
✔ Засилване на анаболните процеси
✔ Успешно покачване на мускулна маса
✔ Подпомага мускулното напомпване по време на тренировка
✔ С добавени бета-аланин, цитрулин малат и таурин

FA Nutrition BCAA Core 8:1:1 е усъвършенствана хранителна добавка от Core серията, която съдържа аминокиселини в няколко различни химични форми: BCAA, цитрулин, таурин и бета-аланин.

BCAA аминокиселините с разклонена верига ( Левцин, Изолевцин и Валин ) са в най-доброто и работещо съотношение 8:1:1. Това съотношение кара мускулите ви да работят по-добре, да се възстановяват по-бързо и така да повишите резултатите в залата.

Именно тези невероятни аминокиселини формират най-голямото количество аминокиселини в тялото и присъстват във високи нива в мускулната тъкан. Те са незаменими, защото тялото не може да ги синтезира, което означава, че те трябва да ги набавят от странични източници.

Но това не е всичко! FA Nutrition BCAA Core 8:1:1 съдържа и други ценни съставки, едновременно подпомагащи анаболните процеси и предотвратяващи катаболните.

Цитрулин малатът помага за премахването на токсини като млечна киселина и амоняк, които са вторични продукти от интензивни физически натоварвания. Освен това cтимyлиpa пpoизвoдcтвoтo нa xopмoн нa pacтeжa, пoвишaвa инcyлинoвaтa ceĸpeция и нeyтpaлизиpa нaтpyпвaнeтo нa млeчнa ĸиceлинa, ĸoятo пpeчи нa възcтaнoвявaнeтo нa мycĸyлнaтa тъĸaн. Влиза и в състава на азотният оксид (NO).

Бета-аланинът е аминокиселина, която повишава концентрацията на карнозин в мускулите, което увеличава работоспособността на мускулите. Това е така, защото увеличената концентрация на карнозин, води до по-ниска киселинност в мускулите и драстично увеличава тяхната работоспособност. Така Beta-Alanine увеличава не само аеробната издръжливост на организма, но и силовата издръжливост на мускулите, което го прави подходяща хранителна за добавка за атлети, които се занимават със спортове с повече обем. Beta-Alanine влияе и върху абсолютната сила, като спомага за покачването на всички силови резултати.

Тауринът, подобно на креатина, има свойството да подпомага мускулната клетка да задържа вода, а оттук способства за увеличаване на нейния обем. За виски фитнес любители и професионалисти това е от изключително значение, защото хидратирането на мускулната клетка спомага за подхранването с белтъчини, по-добрият синтез, а оттук и по-голям твърдост, плътност и обем на мускула.

Витамин B6 е основно коензим, което означава, че си взаимодейства с други ензими за поддържане на химични реакции в клетките. Този конкретен витамин е нужен за производството на над 100 различни ензими, използвани от тялото за метаболизма на протеини. Витамин B6 участва и при разграждането на протеина, постъпващ с храната.

FA Nutrition BCAA Core 8:1:1 е идеален продукт, като благодарение на уникалният си състав не само подхранва мускулатурата по време на тренировка, но и осигурява брутално мускулно напомпване!

FA Nutrition BCAA Core 8:1:1 може да сложи в „малкият си джоб” редица известни хранителни добавки от групата на азотните бустери!

FA Nutrition BCAA Core 8:1:1 е вашето решение!

Начин на употреба:
Приемайте 1 доза (9гр) 1-2 пъти дневно. Препоръчваме ви 1 доза 20-30 мин. преди тренировка и 1 доза по време на тренировка.

Food Supplements

Contentt                           350gr
Serving size                     9gr (2 Scoops)
Servings per pack            40
Recommended daily use 1 servng

Nutrition Facts For 9 Grams:
L-leucine 4000mg
L-isoleucine 500m
L-valine 500mg
Citrulline malate 1000mg
Beta-alanine 1000mg
Taurine  1000mg
Vitamin B6 1mg

Ingredients:

Ingredients: L-leucine, citrulline malate, beta-alanine, taurine, L-isoleucine