Кошница

Bulk Powders Acetyl L-Carnitine 100 gr.

Bulk Powders Acetyl L-Carnitine 100 gr.
Разпродаден
Bulk Powders Acetyl L-Carnitine 100 gr.
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.

Опции


  • ·        100% чист Ацетил Л-карнитин
  • ·        Подпомага загубата на мазнини
  • ·        Увеличава енергията и производителността
  • ·        Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
  • ·        Насърчава възстановяването


Bulk Powders Acetyl L-Carnitine представлява хранителна добавка, осигуряваща 100% чист Ацетил L-карнитин (ALCAR) под формата на прах и е един от най-популярните продукти за изгарянен на телесни мазнини в световен мащаб.


L-карнитинът е важна аминокиселина, отговорна за придвижването на мастни киселини в митохондриите, където се произвежда енергия. Тъй като Ацетил L-карнитин се абсорбира по-добре, той е и по-ефективен. Acetyl L-Carnitine участва и в производството на важни невротрансмитери и затова е важен за поддържане на функцията на паметта.
Поради тази причина, L-Карнитинът се превръща в основна хранителна добавка, не само сред професионални спортиси, но и сред хора трениращи за здраве, които се опитват да се отървът от ненужните килограми и то по здравословен начин.


Освен това L-Карнитинът е един от силните антиоксиданти, благодарение на което предпазва от болести на сърдечно-съдовата система и забавя процесите на стареене.


В допълнение, Bulk Powders Acetyl L-Carnitine поддържа сърдечно-съдовата система и предотвратява образуването на млечна киселина и намалява появата на умора.


L-карнитин намалява нивото на вреден холестерол в кръвта, продотвратява свиването на сърдечните и мозъчни съдове и понижава риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания като инфаркт и инсулт.


Acetyl L-Carnitine действа като мощен антиоксиндат и ускорява доставката на кислород до мускулите, кат по този начин увеличава енергията и издръжливостта. Съставката понижава концен