Кошница

Bulk Powders MACA Powder 100 gr.

Bulk Powders MACA Powder 100 gr.
Разпродаден
Bulk Powders MACA Powder 100 gr.
14.90лв.
без ДДС: 14.90лв.

Опции

0896 801 269 Поръчай по телефон


  • ·        Действа кат афродизиак
  • ·        Подобрява оплодителните способности, като повишава качеството на спермата
  • ·        Има антидепресантни свойства и подобрява настроението
  • ·        Повишава енергията и тонизира организма
  • ·        Стимулира имунната система
  • ·        Облекчава предменструалните симптоми и симптомите на менопауза


Bulk Powders MACA Powder е 100% екстракт от растението Мака (Maca - Lepidium meyenii) е растение, което увеличава издръжливостта, енергията, подсилва имунната система и подобрява здравето на репродуктивната система.


Растението Мака (Maca) расте от хиляди години високо в Андите в областта на Перу. Наричат го “Жен-шен от Перу” или “Виаграта от Перу”, “Растението чудо” или “Храната на 21 век”.
Bulk Powders MACA принадлежи към категория „супер храни”!


В химичен състав, растението MACA се отличава с високо съдържание на витамини, минерали и антиоксиданти. Съдържа 3 пъти повече витамин С от портокал, 5 пъти повече желязо от спанак и 2 пъти повече калций от млякото.
Хранителната стойност е висока, подобно на зърнените култури като пшеница и ориз. Типичният хранителен профил включва 60% въглехидрати, 10% протеин, 8.5% хранителни фибри и 2.2% мазнини. Нещо повече, тя е богата и на мастни киселини като линоленова, палмитинова и олеинова, 19 аминокиселини, както и полизахариди. Този профил снабдява с оптимални нива от хранителни елементи, използвани от ендокринната система на организма, която е инструмент за регулиране на метаболизма, растежа, развитието, пубертета, функционирането на тъканите и играе роля в определяне на настроението.


Удивителното е, че наред с всичките си качества, Мака е адаптоген, т.е. помага на организма да се адаптира към стреса, подобрява нормалните му функции и възстановява равновесието в организма. Bulk Powders MACA е богат на растителни протеини, съдържа фибри и минимално количество мазнини. Най-същес