Кошница

Bulk Powders Liquid Egg White 1000 ml. (33 белтъка)

Bulk Powders Liquid Egg White 1000 ml. (33 белтъка)
Разпродаден


  • ·         33 белтъка в една бутилка
  • ·         100% био белтъци
  • ·         „Златен стандарт” на течните белтъци
  • ·         Изключително удобен протеинов източник
  • ·         Допринася за растежа и поддържането на чиста мускулна маса
  • ·         Могат да се консумират както сурови, така и след термична обработка
  • ·         Могат да се консумират сурови
  • ·         Без консерванти и подобрителиТечните белтъци на Bulk Powders са от серията Active Foods и всяка бутилка от 1кг съдържа 32 био белтъка, без съдържание на консерванти и подобрители. Предварително отделените белтъци, могат да ви спестят доста време в кухнята. Освен това могат да се съхраняват на стайна температура (0-25 °C) в продължение на 3 месеца, което означава, че не е нужно да ви запълват пространството в хладилника. Могат да се консумират сурови, за разлика от другите белтъци от супермаркетите.
Идеални са за всякакъв хранителен режим, без значение вашата цел, защото съдържат само 1% въглехидрати и 0,5% мазнини.Bulk Powders Liquid Egg White са подходящи, както за изграждане и поддържане на мускулната маса, така и в периода за изчистване на подкожните мазнини. 
Идеални са за активно спортуващи лица, хора със здравословен начин на живот и такива, които са на строга протеинова диета. Или казано направо - за всички, които ценят времето си и предпочитат да го оползотворят в тренировка, а не в чупене и разделяне на белтък от жълтък, тези за които гарантираното качество е преоритет, тези които искат да заплащат само за белтък, а не за цяло яйце.


Начин на употреба: използвайте в зависимост от вашите хранителни предпочитания. Могат да се консумират в суров вид, както и след термична обработка.


Food supplements
Content                                                           1000
gr.                                                                          
Serving Size                                                    
Serving per pack                                             
Recommended daily use: