Кошница

Bulk Powders Electrolyte Powder 100 gr.


  • ·        Възстновява електролитния баланс
  • ·        Подпомага хидратирането
  • ·        Оптимизира възстановяването
  • ·        Нормална мускулна функция
  • ·        Подходящ за консумация преди, по време и след тренировкаBulk Powders Electrolyte Powder е енергийна и електролитна хранителна добавка, която допринася за хидратирането на вашият организъм. Осигурява натрий, калий, калций и магнезий. Консумиран преди тренировка, подпомага постигането на по-добри спортни резултати, повишава издържливостта и поддържа организма в добра форма по време на цялата тренировка.


Консумиран след тренировка Bulk Powders Electrolyte Powder, хидратира организмът по-най добрият начин, ограничава рисковете от стомашно-чревни проблеми и оптимизира процесите на възстановяване.


Bulk Powders Electrolyte Powder участвав в мускулното съкращение и предпазва вашите мускули от нежелани крампи и схващания по време на тренировка.


Начин на употреба: Добавете 1 доза (1гр.) към вашият шейк и косумирайте преди, по време и след тренировка.


Food supplements
Content                                                           100 gr.
Serving Size                                                   1 gr. (
1 Scoop)
Serving per pack                                           
100
Recommended daily use:                         
  1 serving


Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0875313100.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.
Коректно обслужване
Над 50 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0875313100