Кошница

Bulk Powders Dextrose 2500 gr.


  • ·        100%  декстроза
  • ·        Бърз енергиен източник
  • ·        Висок гликемичен индекс
  • ·        Максимално възстановяване на резервите на гликоген
  • ·        Лесен за смесване и употреба
  • ·        Подходящ за всикчи спортни дейности
  • ·        Може да се използва преди, по време и след тренировка
  • ·        За по-бързо и качествено усвояване на креатинаBulk Powders Dextrose декстроза, извлечена от царевично нишесте или както е по-известна като глюкоза е проста захар, която е бърз източник на енергия след всяко физическо натоварване. Глюкозата е монозахарид,който е приблизително 30% по-сладък от захарта.Нейната фина структура и умерена сладост я правят широко приложима. Като проста захар, тя се понася по-добре от повечето хора и може да се консумира преди, по време и след тренировка.


Декстрозата заменя загубите на енергия след тренировка, има сладък вкус, лесна е за смесване и е подходяща за всички спортни дейности. Също така, декстроза е прост въглехидрат и с висок гликемичен индекс (ГИ/GI), веднага след като се консумира, тя навлиза в кръвта и може да се използва като източник на енергия. Това действие, стимулира мощен и почти мигновен инсулинов отговор (задвижване хранителни вещества като креатин монохидрат, бета-аланин, L-аргинин, L -карнитин и много други аминокиселини в мускулите влакна).


Bulk Powders Dextrose е чудесен избор за консумация след тренировка, защото запълва бързо нивата на мускулния гликоген.


Ако сте в период, в който консумирате креатин монохидрат е препоръчително да се приема и Декстроза, защото тя ще подпомогне и подобри навлизането му в мускулната клетка.


Начин на употреба: Смесете 1 доза, ½ мерителна лъжица (25 гр.) с желаното количество вода и консумирайте 1-3 пъти дневно. Според вашите нужди, може да се консумира преди, по време или след тренировка. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Не използвайте продукта като заместител на разнообразна диета. Не е подходящ за диабетици.   


Food supplements