Кошница

Bulk Powders Complete Mass 2500 gr.

Bulk Powders Complete Mass 2500 gr.
Разпродаден
Bulk Powders Complete Mass 2500 gr.
51.00лв.
без ДДС: 51.00лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!  • ·        Подпомага мускулният растеж и възстановителните процеси
  • ·        Подпомага качването на мускулна маса
  • ·        538kcal за доза
  • ·        40гр. протеин от различни източници и с бързо и бавно усвояване
  • ·        66гр. въглехидрати с нисък ГИ
  • ·        5 гр Левцин за дозаBulk Powders Complete Mass e виcoĸoĸaчecтвeнa xpaнитeлнa дoбaвĸa, ĸoятo пoдпомага ĸaчecтвoтo нa мycĸyлнaтa тъĸaн, yвeличaвa pacтeжa нa чиcтa мycĸyлнa мaca и пoдoбpявa възcтaнoвявaнeтo cлeд cyпep нaтoвapвaщи тpeниpoвĸи.


Bulk Powders Complete Mass е подходящ за тези, които трудно качват мускулна маса. Или за тези които приемат свръх много захари и калории и резултатът е натрупване на излишни мазнини. Всяка една съставка от Complete Mass е прицизно и точно дозирана, като всеки компонент се абсорбира с различна скорост, за да се използва максимално ефективно всеки един компонент.
Протеиновият компонент е с бързо и бавно усвояване, като включва 40% суроватъчен протеин концентрат, 40% млечен протеин концентрат и 20% яйчен белтък, като доставя пълен набор от аминокиселини с различна скорост на усвояване.
Въглехидратният компонент също е богат и с различна скоротс на абсорбация. Една от съставките е финно смлян шотландски овесени ядки, те са с нисък ГИ (гликемичен индекс), които осигуряват постъпването на въглехидрати в мускула по-продължително време. Въглехидратите, които са с бързо усвояване са декстроза и малтодекстрин. Те осигуряват моментално настъпване на въглехидрат в мускулите и веднага спират катаболните процеси след тренировка.


Bulk Powders Complete Mass е идеална хранителна добавка за всеки, който търси увеличаване на мускулна тъкан и маса! Може да се консумира по всяко време на деня, като удобен начин да увеличите приетите калории.

Начин на употреба: Смесете 1 доза, 4 мерителни лъжици (135гр.) с 400мл. вода или мляко и конусмирайте веднага след тренировка.


Food supplements
Content                                                            2500gr.
Serving Size                                                    135gr. (4 Scoops)
Serving per pack                                             18
Recommended daily use:                               1 serving


 


Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или н