Кошница

Bulk Powders Caffeine 250 tabs.

Bulk Powders Caffeine 250 tabs.
-28 % Разпродаден


  • ·        Увеличава енергията и подобрява фокуса
  • ·        Увеличава общата производителност и издържливостта
  • ·        Силен стимулатор на ЦНС    
  • ·        Забързва обмяната на веществата
  • ·        Има силен термогенен ефект
  • ·        Подпомага изгарянето на телесните мазнини
  • ·        Мощен диуретик


Bulk Powders Caffeine е хранителна добавка съдържаща кофеин и е под формата на лесно за приемане и точно дозирани таблетки. Характерно за кофеина е, че увеличава енергията, подтиска появата на умора, стимулира мозъчната активност, както и подпомага за загубата на тегло.
Използван разумно, кофеинът е един от най-ефективните добавки, с които можете да подобрите качеството на тренировката си и да повишите топенето на мазнини.

Кофеинът оказва влияние и върху подкожната мазнина и мускулния метаболизъм. Стимулира ЦНС и подпомага мозъчната активност, като активизира сетивната чувствителност.Също така  засилва диурезата, като стимулира отделянето на вода от организма.
Добре е да знаете, че при предозиране са възможни и странични ефекти като нервност, раздразнителност, безсъние (избягвайте приема на кофеин след 15 ч или около 6 часа преди лягане), ускорено сърцебиене, увеличено кръвно налягане и стомашни спазми.
Усвоява се след около 30-40 мин. след приема, като моеже да остане в организма до 6-7 часа.
Bulk Powders Caffeine е идеална хранителна добавка за всеки, който иска да приема големи количества кофеин или не обича да пие кафе.


Начин на употреба: приемайте 1 таблетка (1 доза) 30 мин. преди тренировка. За срок от 24 часа, не приемайте повече от 2 таблетки.
Внимание! Високо съдържание на Кофеин. Да не се приема от деца, бременни жени и кърмещи жени.Съдържа 200мг. кофеин в доза. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Ако искаш да прочетеш повече за Кофеинът и неговите ползи за изгаряне на телесни мазнини кликлни ТУК!

Food supplements
Content                                                             250
Tablest
Serving Size