Меню
Кошница

Activlab Beta Alanine 60 caps.

-50 %
Activlab Beta Alanine 60 caps.
  • Производител: Activlab
  • Срок на годност: 11.06.2021
19.90лв.
9.90лв.

Бърза поръчка


✔ 1 капсула = 1000 мг. Бета-аланин

✔ Максимално увеличаване на Карнозин в мускулите

✔ Увеличаване на мускулната сила и издържливост

✔ Увеличава времето за тренировка

✔ Мускулно напомпване

✔ Подобрява възстановяването

Activlab Beta Alanine съдържа аминокиселината Бета-аланин, която повишава силата и издръжливостта на тялото по време на тренировка и създава предпоставка за мускулно напомпване. Формулата на Activlab съдържа 1 000 мг бета-аланин в една капсула!

Един от основните механизми, по който бета-аланин действа, е свързан с увеличаването на концентрацията на дипептидът карнозин в мускулите. Според изследванията карнозинът е мускулен буфер, който има свойството да намалява киселинността в мускулите при физическо натоварване.

Високата киселинност в мускулите е един от основните фактори за блокирането на важни ензими и получаването на мускулна умора при физическо натоварване. Така чрез участието в синтеза на карнозин, бета-аланина повишава едновременно и аеробната и силовата издръжливост, което дава възможност за увеличаване на обема на тренировките. Също така, благодарение поддържането на ниската киселинност, мускулите се възстановяват по-бързо след тренировка и се намаляват ефектите на мускулна треска и схващане.

Activlab Beta Alanine се доставя под формата на капсули. Максимално осезаем ефект от бета-аланина се получава при прием 30-60 минути преди тренировка. За максимални резултати бета-аланин трябва да се приема минимум 4-5 седмици, като този период може да се увеличи до 8-12 седмици. Лабораторните анализи показват, че при оптимален прием на бета-аланин за 10 седмици, карнозинът в мускулите се увеличава с до 80%. Има изследвания показващи, че приемът на бета-аланин в комбинация с креатин, може допълнително да усили неговото действие.

Бета-аланинът е вещество с доказана безопасност дори при прием по-високи от оптималните дози. Въпреки това, в началото на приемането му може да се получи чувство на изтръпване по крайниците. Това е нормална реакция, която се получава в следствие на стимулиране на нервите и не е опасна за здравето. Ако това усещане създава неудобство или неприятно усещане, може да се избегне чрез намаляване на дозата. Тези усещания обикновено намаляват и напълно изчезват след няколко седмичен прием.

Начин на употреба: 

  • Приемайте между 1 и 4 капсули дневно, най-добре преди физическо натоварване. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

Food supplements
Content60 Capsules
Serving Size1 Capsule
Serving per pack60
Recommended daily use:1 serving
Nutritional information for 1 serving:
Beta Alanine
1000 mg.
Other Ingredients:
Beta-alanine, anti-caking agent: magnesium salts of fatty acids, shell (gelatine, colourant: titanium dioxide).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. 
Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Клиентите също закупиха...