Кошница

Bad Ass BCAA 8:1:1 400 gr.

Bad Ass BCAA 8:1:1 400 gr.
-31 % Разпродаден
Bad Ass BCAA 8:1:1 400 gr.
48.90лв.
33.90лв.
без ДДС: 33.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ 5000мг BCAA в доза с 4000мг Левцин
✔ Анаболно съотношение на BCAA – 8:1:1
✔ Стимулира растежа на мускулна маса
✔ Предпазва мускулната маса от катаболен разпад
✔ Повишава силата и издържливостта
✔ Ускорява възстановяването
✔ Насърчава изгарянето на мазнини
✔ Мигновенно разтваряне дори в студена вода
✔ Уникален вкус
Bad Ass BCAA 8:1:1 е разтворима хранителна добавка, съдържаща верижноразклонени аминокиселини в съотношение 8 (Левцин ) : 1 ( Валин ) : 1 ( Изолевцин ). Насърчава растежа на чиста мускулна маса, подобрява изгарянето на излишните телесни мазнини и повишава мускулната енергия по време на високоинтензивни тренировки и осигурява максимално бързо и пълноценно възстановяване по време и след тренировка.
Редица изледвания доказват, че най-доброто и анаболно съотношение на BCAA, е именно – 8:1:1. Така че, Bad Ass BCAA, е идеалният продукт за активно спортуващи хора, които целят по-добри и по-бързи резултати, както и по-добро възстановяване на мускулатурата!

Левцинът е една от най-важните аминокиселини за всеки човек и особенно за активно спортуващи, защото когато се комбинира с въглехидрати, влияе на анаболните хормони както и инсулиновата секреция. Повлиява положително върху окисляването на мастната тъкан и подобрява качеството на мускулатурата. Намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Също така, левцинът редуцира нивото на лошия холестерол, регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан. Левцинът е универсална аминокиселина за спортисти от всички спортове .
Приемането на Левцин е задължително след физическо натоварване, защото без достатъчно високо ниво на Левцин, протеиновия 
синтез в мускулите и тяхното възстановяване не било толкова добро.

Валинът е есенциална аминокиселина, която стимулира метаболизма на мускулите, възстановяването на тъканите и поддържането на нормалния азотен баланс в организма. С тези си действия, той предотвратява интоксикацията с амоняк при повторна резорбация на урината от бъбреците. Освен това, той служи като източник на енергия, със съхраняващ глюкозата ефект, на което се дължи стимулиране и повишаване на умствената енергия.
Валинът широко се използва за предотвратяване загубата на муслулна маса при някои заболявания, както и за предотвратяване на амонячна интоксикация.

Изолевцинът е също есенциална аминокиселина, която подпомага образуването на хемоглобина, както и за регулиране и стабилизиране на кръвната захар. Увеличава енергията на тялото, повишава издръжливостта и подпомага заздравяването и възстановяването на мускулната тъкан. Освен това подпомага възстановяването при травма или операция и ускорява зарастването на рани. Изолевцинът присъства и в профилактиката срещу анемия и диабет.

Начин на употреба: 
Разтворете една доза (6,6гр) в 250-300мл вода и консумирайте 1 доза по време на тренировка и 1 доза непосредствено след тренировка.

Food Supplements
Content                            400gr
Serving size                     6.6gr
Servings per pack            60
Recommended daily use:1 serving

Nutrition Facts For 6.6 grams
L-leucine       4000 mg
L-isoleucine  500 mg
L-valine        500 mg

Ingredients: 
Instant BCAA (L-leucine, L-isoleucine, L-valine), acidity regulator (citric acid), flavouring2,5, flavourings3,4,6,7,8,9,10, colour (E150c)1, flavouring1, red beet concentrate3,8,9, sweeteners (sucralose, acesufame K), colour [(E141)6, (E132)5, (E104)4*, (E160a)2,7,9,10]. *May have an adverse effect on activity and attention in children.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.