Кошница

BSN Fish Oil DNA 100 caps.

BSN Fish Oil DNA 100 caps.
Разпродаден
087 5313100 Поръчай по телефон
  • ·        Подобрява активността на сърцето и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания
  • ·        Нормализира кръвното налягане
  • ·        Понижава холестерола и снижава нивата на триглицеридите в кръвта
  • ·        Регулира хормоналния баланс
  • ·        Подпомага имунната система
  • ·        Поддържа здравето на нервната система
  • ·        Подобрява мозъчните функции и намалява риска от деменция
  • ·        Благоприятно въздействие при депресивно състояние
  • ·        Намалява риска от мозъчен инфаркт, особенно при хора в напреднала възрастBSN Fish Oil DNA e висококачествена хранителна добавка, съдържаща Омега 3 есенциални мастни киселини.


BSN Fish Oil DNA ви доставя ултра-чисто, филтрирано рибено масло, което е естествено богато на Омега 3 мастни киселини, EPA и DHA.Това са основни мастни киселини, които подпомагат и поддържат здравето на цялата сърдечно-съдова система. Омега-3 мастните киселини са здравословни мазнини, важни за здравето на клетките, сърцето и мозъчната функция. Те спомагат за поддържане на здравословни нива на холестерол, триглицериди, кръвно налягане и кръвна захар. Благодарение на което предпазват организмът от множество неблагоприятни последици.


Една мека гел капсула от BSN Fish Oil DNA ви дава 300 мг ултра-чисто, филтрирано рибено масло, което е естествено богато на Омега 3 мастните киселини EPA и DHA. Тази добавка е идеално допълнение към вашия активен начин на живот и със сигурност ще ви даде огромно предимство за вашите спортни резултати.


Омега 3 намаляват нивата на нездравословните мазнини наречени триглицериди, които  са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Едно от многото предимства на Омега 3 мастните киселини, е тяхната способност да намаляват възпаленията в организма. Този ефект може да осигури известно облекчение за хората, които имат възпалителен артрит.


BSN Fish Oil DNA съдържа единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си. По специална технология това масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане, като при продуктите от по-нисък клас.


Омега 3 мастни киселини се препоръчват на хора с ежедневен физически и психически стрес, които са на диета и не могат да си набавят необходимите мастни киселини.
Според експерти здравословната загуба на тегло, трябва да бъде съпроводена от есенциални мастни киселини – Омега 3.


Начин на употреба: