Кошница

Allnutrition ZMA X 90 caps

Allnutrition ZMA X 90 caps
Black Friday -52 %
Allnutrition ZMA X 90 caps
  • Marka: Allnutrition
  • Срок на годност: 31.01.2021
28.90лв.
13.90лв.
без ДДС: 13.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Увеличава тестостерона по естествен начин
✔ Възстановява тестостерона при понижени нива
✔ Подпомага изграждането на мускулна маса
✔ Повишава мускулната сила и издържливост
✔ Има мощен анти-катаболен ефект
✔ Подпомага след-тренировъчното възстановяване
✔ Намалява мускулните спазми
✔ Подпоамга дълбокия и спокоен сън
✔ Мощен имуностимулатор
Липсата на цинк и магнезий е изключително срещано явление сред много атлети и активни хора, защото тези минерали  се губят по време на тренировка.


Allnutrition ZMA X представлява комбинация от двата минерала цинк и магнезий, заедно с витамин В6,  предназначена да подобри мускулната сила, издръжливост и да ускори възстановяването на мускулната тъкан.

Продуктът съдържа само само от най-високо качество, а в допълнение са добавени магнезиев цитрат и оксид, които имат за цел максимално бързо усвояване на минералите.

Allnutrition ZMA X е напълно натурален комплекс от минерали, който повишава физическия капацитет, подпомага възстановяването след тренировка и значително подобрява качеството на съня. Освен това подобря възможността  за градене на чиста мускулна маса. Формулата има документирано действие и множество изследвания при голям брой атлети и доказано намалява или напълно премахва мускулните крампи причинени от прегряване по време на интензивно натоварване.

Допълнителният прием на Allnutrition ZMA X води до увеличаване на нивото на тестостерон с до 30%, откъдето следва по-бързо оформяне на мускулната тъкан. Главен анаболен хормон в  мъжкото тяло е тестостерона, а неговите увеличени нива  водят до повишаване на мускулния растеж, сексуалното желание и сексуалната функция, ускоряват и подобряват възстановяването , увеличават силата и издържливостта.Освен това се наблюдава увеличаване на общата сила и капацитет на мускулите. При изчерпване на запасите от цинк се наблюдава спад в силата и издръжливостта. Магнезият следи за подържане на електролитния баланс, спомага за отделянето на повече енергия и за подобрена нервно-мускулна функция.  Витамин В6 участва в метаболизма на глюкозата, възстановява синовиалните мембрани на ставите.

Allnutrition ZMA X подпомага метаболитните процеси в тялото, тъй като количествата цинк и магнезий в организма са особено важни. Въпреки предназначението си на мощен стимулатор в граденето на мускулна маса, ZMA се препоръчва като мощен имуностимулатор, подпомагащ спокойния и дълбок сън.

Allnutrition ZMA X е продукт, особено подходящ за атлетите и бодибилдърите, както и за хората водещи активен начин на живот.

Начин на употреба: 
За Мъже 3 капсули преди сън. Жени - 2 капсули преди сън. За максимален ефект избягвайте храни и суплементи съдържащи високи количества калций (млечни храни).

Food Supplements
Content                            90 Capsules
Serving size                     2/3 Capsules
Servings per pack            45/30
Recommended daily use:1 serving

Nutrition Facts For 2 Capsules
Magnesium              240mg
Zinc                          10mg
Vitamin B6                1,34mg

Ingredients:
magnesium citrate, lactate zinc, pyridoxine hydrochloride, capsule shell (water, gelatin, anti-caking agent: magnesium salts of fatty acids, pigment: titanium dioxide.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение