Кошница

Okygen Dextrose 2000 gr.

  • ·         100%  декстроза

  • ·         Висок гликемичен индекс

  • ·         Повишава издържливостта

  • ·         Възстановява енергийните нива

  • ·         Лесен за смесване и употреба

  • ·         Подходящ за всикчи спортни дейности

  • ·         Може да се използва преди, по време и след тренировка

  • ·         За по-бързо и качествено усвояване на креатина

 

Оkygen Dextrose представлява декстроза, която е бърз източник на енергия и максимално бързо възстановява изчерпания гликоген.

Глюкозата е монозахарид,който е приблизително 30% по-сладък от захарта.Нейната фина структура и умерена сладост я правят широко приложима. Като проста захар, тя се понася по-добре от повечето хора и може да се консумира преди, по време и след тренировка.

Декстрозата заменя загубите на енергия след тренировка, има сладък вкус, лесна е за смесване и е подходяща за всички спортни дейности. Също така, декстроза е прост въглехидрат и с висок гликемичен индекс (ГИ/GI), веднага след като се консумира, тя навлиза в кръвта и може да се използва като източник на енергия. Това действие, стимулира мощен и почти мигновен инсулинов отговор (задвижване хранителни вещества като креатин монохидрат, бета-аланин, L-аргинин, L -карнитин и много други аминокиселини в мускулите влакна).

Оkygen Dextrose се характеризира с много бързо навлизане в кръвта. А това действие стимулира мощна и почти мигновенна инсулинова реакция, хормон със силни анаболни свойства, които помагат за задвижването на хранителните вещества в клетките на гладните мускулни влакна. Ето защо Оkygen Dextrose е чудесен избор за консумация след тренировка, защото запълва бързо нивата на мускулния гликоген.

Ако сте в период, в който консумирате креатин монохидрат е препоръчително да се приема и Декстроза, защото тя ще подпомогне и подобри навлизането му в мускулната клетка.

Начин на употреба: Смесете 1 доза (40гр = 2 мерителни лъжици.) с желаното количество вода и консумирайте непосредствено след тренировка. Според вашите нужди, може да се консумира преди, по време или след тренировка. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Не използвайте продукта като заместител на разнообразна диета. Не е подходящ за диабетици.

Food supplements                   
Content                                2000gr.
Serving Size                        40gr. (2
scoopes)
Serving per pack                 50
Recommended daily use:   1

Nutrition  Facts For 40 grams

Energy                147 kcal
Fat                      0g
Carbohydrate     36.80g
Sugars               36.70g
Protein               0g
Salt                    0g

Ingredients: Dextrose.

 

 

 

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0875313100.